• Tlf : +45 60 14 23 53   |    E-mail : info@psdezign.dk

Ingen produkter i kurven.

Om MIG

Poul Aage Schultz

Jeg hedder Poul Aage Schultz og er stifter af PS Dezign.

Jeg er 52 år og har mange års erfaring indenfor interiør, design og håndværk. Jeg er uddannet møbelsnedker ved Rud. Rasmussens Snedkeri i København. Her lærte jeg som ung lærling værdien af omhu, detaljer og kvalitet, – meget langt fra moderne masseproduktion. Det har jeg holdt fast i lige siden.

PS Dezign bygger på min passion for håndværk, design og funktion.

Håndværk. PS Dezign er et opgør, og opråb, mod oversvømmelsen af fantasifulde designs, i sæsonens farver, det meste af tvivlsom kvalitet. Vi skal tilbage til gedigent håndværk og holdbar kvalitet. Det giver glæde i hverdagen og skåner miljøet.

Design. Ved PS Dezign arbejder vi med udvikling af nye designs og løsninger. Et nyt design kan f.eks. opstå gennem en ny og overraskende anvendelse af kendte materialer.

Funktion. Vores produkters skulpturelle udtryk må dog aldrig stå i vejen funktion og anvendelighed. Så hvad enten der er tale om et bord eller et tøjstativ kan du være sikker på vores produkter opfylder dine krav til brugbarhed.

Se den første kollektion fra PS Dezign. Et bredt udvalg af bundsolide og funktionelle borde, tøjstativer, lamper og meget mere. Alt sammen opbygget af rustikke vandrør, med charmerende samlinger, der med garanti vil tilføje noget helt særligt til din indretning.